maanantai 13. tammikuuta 2014

Horoskooppimerkkien luonnekuvaus


Oinas (21.3. - 20.4.) on itsenäinen ja aloitteellinen persoona. Tuppaa olemaan nuorena kiihkeä ja tulinen, vanhemmiten parhaimmillaan arvokas ja elegantti.  Jos ei saa toteuttaa omaa sisäistä totuuttaan, muuttuu jopa hankalaksi ympäristölleen. Tulee hyvin toimeen pienten lasten kanssa, sillä tunnistaa heissä leikkisyyden, jos on saanut omalle leikkisyydelleen tilaa lapsuudessaan. Jos on intohimoinen oman alansa edustaja, sopii yksityisyrittäjäksi. Sopeutuu työhön ja tilanteisiin melko vaivattomasti. Yksi luonteenpiirre on itsekkyys.

Härkä (21.4. - 20.5.) on harkitseva nautiskelija, jolle aistinautinnot ovat hyvin tärkeitä. Kommunikoi usein paremmin kosketuksen tai läsnäolon kuin keskustelun kautta. Arvostaa juuria ja kunnioittaa perinteitä. Ei sopeudu kovin helposti muutoksiin, mutta jos löytää sisäisen rohkeutensa, voi toimia hyvinkin rakentavana välittäjänä. Saattaa olla poliittisesti tai uskonnollisesti hyvin valveutunut. Yleensä mielipiteet pehmentyvät iän myötä. Luonnonläheinen ja aistillinen horoskooppimerkki.

Kaksonen (21.5. - 21.6.) on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille. Hakeutuu yleensä luovalla alalle, koska kyllästyy nopeasti. Parisuhteet ja pidempiaikaiset kuviot aiheuttavat joskus haasteita, sillä on kärsimätön ja tuuliviirimäinen. Kaksonen on leikkisä ja karismaattinen persoona, joka käyttäytyy ajoittain itsekkäästi. Vilkas ja kommunikointikykyinen kaksonen pitää kansainvälisyydestä. Yksi luonteenpiirre on arvaamattomuus.

Rapu (22.6. - 22.7.) on herkkä ja muista huolehtiva koti-ihminen, joka pitää Härän tavoin hyvästä ruoasta ja turvallisuutta tuovista asioista. Arvostaa instituutioita ja pysyviä rakenteita. On kuin siipiensä suojaan ottava äiti tai isä, joka kuitenkin osaa käpertyä kuoreensa, jos häntä arvostellaan. Kasvattaa mielellään asioita, joten puutarhanhoito voi olla hänelle luontevaa. Rapu on lempeä ja uskollinen ystävä, puoliso tai vanhempi. On ajoittain taipuvainen marttyyriuteen.

Leijona (23.7. - 22.8.) on valovoimainen, vahva ja haasteellinen ihminen. Suorapuheinen leijona saa muut uskomaan itseensä. Hän on karismaattinen persoona, jolla on kuitenkin selkärankaa.  Uskollinen leijona on ajoittain minäkeskeinen, mutta parhaimmillaan loistava auktoriteetti. Selkeää johtajatyyppiä, mutta voi joskus sortua liioitteluun ja pöyhkeilyyn. Lämmin ihminen, jolla on kuitenkin usein helpompi näyttää hellyyttään eläinten tai pienten lasten kuin aikuisten kanssa.

Neitsyt (23.8. - 22.9.) on pikkutarkka ja harkitseva ihminen. Hänellä on muisti kuin norsulla. Vaikka itsetutkintaa harrastavalla neitsyellä on kykyä ja lahjakkuutta taiteellisuuteen, yleensä järki kuitenkin voittaa. Saattaa valita terapeutin tai akateemisen uran tai uran, jossa saa käyttää paljon järkeä. Neitsyelle sopii hyvin myös järjestötoiminta. Neitsyt on turvallisuudenhakuinen, kriittinen ja äärimmäisen itsenäinen. Jos päättää perustaa perheen, heittäytyy siihen täysin. Mitä tekeekin, tekee sen tunnollisesti.

Vaaka (23.9. - 23.10.) tasapainoilee nimensä mukaisesti suuren kysymyksen äärellä. Joko-tai-ihminen, jonka elämä on tasapainoista ja hyvää, jos  löytää itsestään sekä-että-vaihteen. Ajoittain kärsimätön ja levoton.  Jos ei pysty tekemään päätöstä itse, ulkoistaa sen muille. Ihmisiä yhdistävä vaaka on lahjakas ja luova, myös rakastettava ystävä. Sopeutuu helposti kansainvälisyyteen tai eri alakulttuureihin. Näkee ne rikkautena, ei uhkana. Innostuu helposti ja pitää esteettisistä asioita. Visuaalinen silmä on erittäin hyvä.

Skorpioni (24.10. - 22.11.) on intuitiivinen, intohimoinen ja väsymätön elämän tutkija, joka haluaa aika ajoin elämäänsä draamaa.  Toimii ajoittain mustavalkoisesti. Skorpionin luonteenpiirteisiin kuuluu vahva seksuaalisuus ja omistushaluisuuskin, mutta samalla hän on omistautuva. Tuntee syvästi ja ymmärtää usein syviä vesiä paremmin kuin pintaliitoa. Jos pystyy näkemään omien henkilökohtaisuuksien yli, voi nähdä kokonaisuuksia todella kirkkaasti.  Tähän vaaditaan se, että tekee itsensä kanssa pohjatyön, eikä mene sieltä, mistä aita on matalin.

Jousimies (23.11. - 22.12.) on suora ja rehellinen ihminen, jonka voisi kuvata sanoin ikuinen etsijä. Luonteenpiirteeltään hän on liikkuva ja seurallinen, mutta tietyllä tavalla seurallinen erakko. Pitää ihmisten seurasta, mutta haluaa toimia omilla ehdoillaan. Jousimies on seikkailunhaluinen, leikkisä ja huumorintajuinen, mutta hän vaatii myös kanssakumppaniltaan paljon. Pitää kansainvälisyydestä, sillä ei voi sietää rajoja. Lojaali omille aatteilleen, jotka eivät yleensä mahdu valtamuottiin. Ihanteellisuudesta pitävä jousimies on keksijä ja visionääri. Tunneälykäs.

Kauris (23.12. - 19.1.) ovat käytännöllinen ja vastuuntuntoinen, jopa muodollinen ihminen. Kauriit ovat rakentaneet Suomen sotien jälkeen, sillä silloin Suomen väestöstä oli suurin osa kauriita. Hän on ahkera, yritteliäs, isänmaallinen ja samalla yhteisön tukipilari. On usein nuorena huolestunut ja kapeakatseinenkin, mutta iän myötä nuortuu ja muuttuu leikkisämmäksi. Yleensä kauriit ovat avarakatseisia vanhuksia. Koti on kauriille tärkeä, ja hän haluaa rakentaa sen omalla työllään ja saada sen näköisekseen.  Uraputki-ihminen, jolle sopii loistavasti politiikka tai järjestöelämä, sillä järjestelmällisyys ja yhteinen hyvä ovat tärkeitä arvoja.

Vesimies (20.1. - 19.2.) on kapinallinen näkijä ja yhteiskunnan uudistaja, jolle lojaalisuus on kaikki kaikessa. Vedenjakaja tykkää kulkea omia polkujaan, joten ei ole usein kiinnostunut valtavirta-ajattelusta.  Hän on äärimmäisen uskollinen omalle sydämen äänelleen. Luonteeltaan sosiaalinen erakko, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta avaa vain harvoille ja valituille oman sisäisen maailmansa. Saattaa valita hyvin ammatikseen luovan alan.  Tunneälykäs vesimies ei siedä vääryyttä eikä epätasa-arvoisuutta.

Kalat  (20.2. - 20.3.) -merkin alle syntynyt ihminen on äärimmäisen tunnevoimainen unelmoija.  Hän on pehmeä ja  auttavainen persoona, joka näkee paremman maailman ja on valmis  tekemään sen eteen töitä. Usein  taiteellisesti lahjakas. Äärimmäisen herkkä, vaikka antaisi ymmärtää ulospäin muuta. Välittää mielellään tietoa ja näkee asiat lempeässä valossa. Eksyy ajoittain turhan syviin vesiin, jolloin läheisten merkitys on hyvin tärkeä. Hyvä muisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
Kiitos kommentistasi :)

Tiesithän, että kuvien ja tekstien kopiointi ei ole sallittua, mutta voit kyllä jakaa linkin tähän blogiin tai tekstiin. :)